Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home2/dhirenka/public_html/smileykids/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512
Klantervaringen
Heel positief, vriendelijke leidsters en er word erg veel aandacht besteed aan de kinderen
Professionele en warme opvang, mijn dochtertje gaat er met veel plezier naartoe. Erg tevreden!
Ik kan SmileyKids 100% aanraden, uitermate geschikt voor een goede ontwikkeling van je kind.


SmileyKids wilt u graag een duidelijk beeld geven van het dagverblijf. Wij hebben een compilatie gemaakt waarin u kort en duidelijk ziet hoe een dag bij SmileyKids eruit ziet. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan de website bij SmileyKids willen kijken bent u van harte welkom.Middels het aanmeldingsformulier op de website of via telefonisch contact maken wij graag een afspraak voor een rondleiding bij ons op de vestiging.

 
0

Welkom bij Kinderopvang Smileykids

Uw kind toevertrouwen aan de zorg van anderen, dat doet u niet zomaar. Als ouder wilt u immers de zekerheid, dat uw kind wordt opgevangen in jongen hpeen veilige, vertrouwde en inspirerende omgeving. Bij Smiley Kids kinderdagverblijven zullen u en uw kind zich snel thuis voelen. Uw kind krijgt alle gelegenheid om zich - mede dankzij onze professionele, pedagogisch medewerkers en een duidelijk pedagogisch beleid - spelenderwijs te ontwikkelen en op te groeien tot een bewust individu dat zelfstandig kan functioneren.

0 0 0
 
| Disclaimer | Realisatie | Hypemedia
Volg Ons: 0 0 0 0